Private Label

Η Anemoesa Cosmetics Laboratory, ως εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Φ. εργαστήριο καλλυντικών και έχοντας ήδη σχεδιάσει, δημιουργήσει, παράξει και κυκλοφορήσει για την ίδια και για άλλες εταιρίες δεκάδες καλλυντικά προϊόντα είναι σε θέση να δημιουργήσει ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ το καλλυντικό που θα σου ανοίξει το δρόμο στην παγκόσμια αγορά.

Απαραίτητη προϋπόθεση να είσαι επαγγελματίας ή να ξεκινάς τη δική σου επιχείρηση.

Μαζί θα σχεδιάσουμε το προϊόν που σε ενδιαφέρει, θα κάνουμε τα απαραίτητα πειράματα και αναλύσεις και εφόσον καταλήξουμε θεωρητικά σε αυτό που εσύ επιθυμείς, μετά από την καθοδήγηση των έμπειρων στελεχών μας, θα προχωρήσουμε στην πρώτη δοκιμαστική παραγωγή η οποία  θα δοθεί για συγκεκριμένες εξιδεικευμένες αναλύσεις για τη δημιουργία του φακέλου του προϊόντος που στη συνέχεια θα κοινοποιηθεί με τα εταιρικά σου στοιχεία στο CPNP.


Διαβάστε περισσότερα

Cosmetic Folder

Κάθε καλλυντικό προϊόν οφείλει πριν την κυκλοφορία του στην Ελληνική αγορά να δηλωθεί στην Ευρωπαϊκή πλατφόρμα δήλωσης καλλυντικών (CPNP).

Η καταχώρηση των απαιτούμενων στοιχείων στην Ευρωπαϊκή πλατφόρμα προϋποθέτει πλήθος δεδομένων που αναλύουμε και υπολογίζουμε μέσα από μία σειρά αναλύσεων.

Οι αναλύσεις αυτές ολοκληρώνουν και τα απαραίτητα Δελτία ασφαλείας και Τεχνικά δελτία.

Όλα τα ανωτέρω εγγυώνται το ασφαλέστερο δυνατόν περιβάλλον για να κυκλοφορήσει ένα καλλυντικό που σέβεται τον καταναλωτή.


Διαβάστε περισσότερα

White label

Η Anemoesa Cosmetics Laboratory, ως εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Φ. εργαστήριο καλλυντικών και έχοντας ήδη σχεδιάσει, δημιουργήσει, παράξει και κυκλοφορήσει για την ίδια και για άλλες εταιρίες δεκάδες καλλυντικά προϊόντα είναι σε θέση να προτείνει και να καταλήξουμε μαζί στο καλλυντικό προϊόν που θα σου ανοίξει το δρόμο στην παγκόσμια αγορά.

Απαραίτητη προϋπόθεση να είσαι επαγγελματίας ή να ξεκινάς τη δική σου επιχείρηση.

Μαζί θα επιλέξουμε το προϊόν που σας ενδιαφέρει και με την καθοδήγηση των έμπειρων στελεχών μας, θα ολοκληρώσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες για τη δημιουργία του φακέλου του προϊόντος που στη συνέχεια θα κοινοποιηθεί με τα εταιρικά σας στοιχεία στο CPNP.


Διαβάστε περισσότερα

Cosmetics Consulting

Η συμβουλευτική υπηρεσία των ερασιτεχνών ή επαγγελματιών, εργαστηρίων, βιοτεχνιών αλλά και των βιομηχανιών είναι μία οδός που επιλέγουν πολλές επιχειρήσεις ώστε να μειώσουν τα κόστη, να γίνουν πιο λειτουργικές και παραγωγικές και όλα αυτά σε μικρότερους χρόνους ώστε να είναι ανταγωνιστικοί και να ελίσσονται ευκολότερα.

Ποιους αφορά

Ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τα καλλυντικά, είτε με το εμπόριο καλλυντικών, είτε με τη δημιουργία νέων καλλυντικών.

Επαγγελματίες που έχουν σχέση με τα καλλυντικά και επιθυμούν να δημιουργήσουν ιδιωτική σειρά καλλυντικών, δηλαδή σειρά καλλυντικών με τη δική τους επωνυμία ώστε να έχουν όλη την υπεραξία της προώθησης και της ανάπτυξης του brand name τους.

Νεοφυείς επιχειρήσεις με στόχευση την παραγωγή και ανάπτυξη καλλυντικών προϊόντων.

Μικρές βιοτεχνίες που θέλουν να δημιουργήσουν νέες φόρμουλες, να σχεδιάσουν και να εξοπλιστούν με μηχανήματα και όργανα που θα μειώσουν τον χρόνο και το κόστος και θα αυξήσουν την παραγωγικότητά τους.

Βιομηχανίες, που ζητούν καινοτόμες φόρμουλες, υπηρεσίες και αγορές που θα ανακαλύψουν με μικρότερο κόστος, θα αναπτύξουν μέσω ενός προγράμματος προσομοίωσης και ανάπτυξης, ένα νέο προϊόν, το οποίο αν πληρεί τις προδιαγραφές που περιμένουν θα επενδύσουν με ασφάλεια στην παραγωγή του σε μεγάλη κλίμακα.

Ερευνητικά κέντρα και Πανεπιστήμια που θέλουν να αναπτύξουν τις μοναδικές ιδέες τους, με στόχευση την ανάπτυξη αποτελεσματικών καλλυντικών -και όχι μόνο- φιλικών προς στον άνθρωπο.

Στο πλαίσιο της έρευνας και ανάπτυξης καλλυντικών προϊόντων οι εταιρείες επιθυμούν ένα πακέτο υπηρεσιών, από τη δημιουργία του λογοτύπου τους, την ανάπτυξη καλλυντικών, την παραγωγή και κυκλοφορία τους αλλά και την προώθησή τους τόσο μέσα από τη σελίδα που θα δημιουργήσουν, όσο και από τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης.

Η Anemoesa, μπορεί και θέλει να βοηθήσει τις εταιρείες ή τους ανθρώπους που θέλουν να επιχειρήσουν ένα νέο εγχείρημα, να το πλαισιώσουν με στρατηγικές και ενέργειες που θα αποφέρουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Γιατί εμάς;

Η εμπειρία χρόνων στο χώρο της έρευνας και της ανάπτυξης εκατοντάδων φορμουλών και μελετών αποτελεσματικότητας, μας οδηγεί με ασφάλεια σε ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων. Παράλληλα τα στελέχη και όλη η ομάδα της Anemoesa και των συνεργαζόμενων εργαστηρίων βοηθούν θετικά στην υλοποίηση κάθε project.

Για εμάς κάθε πελάτης είναι συνεργάτης, κάθε συνεργάτης είναι η ομάδα μας. Μεγαλώνουμε μαζί και αναπτυσσόμεθα.

Γίνε και εσύ μέλος αυτής της ομάδας.


Διαβάστε περισσότερα

Social Media

Η σταδιακή και πλέον ραγδαία ανάπτυξη των social media, έχει πλέον διαμορφώσει έναν νέο τρόπο επικοινωνίας σε προσωπική βάση αλλά και σε επαγγελματική.

Οφείλουμε να ακολουθήσουμε και μάλιστα να μπούμε μπροστά στην τάση που μας θέλει καθημερινά και σταθερά να είμαστε ενημερωμένοι και ανανεωμένοι με τα social media.

Ο πήχης πλέον είναι υψηλός και δεν αρκεί απλά να έχεις μία ιστοσελίδα ή μία σελίδα facebook, instagram, tik tok και τα λοιπά.

Πρέπει να έχεις την καλύτερη ιστοσελίδα, την καλύτερη δυνατή παρουσία στο instagram, facebook, tik tok, youtube, google και αυτά είναι τα στοιχειώδη για να ανέβεις στο επόμενο επίπεδο δημιουργίας app και πολλών ακόμα μέσων επικοινωνίας και διαφήμισης.


Διαβάστε περισσότερα

Cosmetic Exports

Οπότε τα δεδομένα που δείχνουν πως η εγχώρια αύξηση αναμένεται να έχει βελτίωση της τάξεως του 3% έως το τέλους του έτους, μας οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα πως οι στόχευση μας πρέπει να είναι οι εξαγωγές.

Οι εξαγωγές αν γίνουν δομημένα και με ένα σωστό στρατηγικό πλάνο, μπορούν να αποτελέσουν ένα εντυπωσιακό πλεονέκτημα για τις Ελληνικές επιχειρήσεις.

Η ομάδα της Anemoesa μπορεί να είναι ο οδηγός και ο συνοδηγός στο ξεκίνημα και καθ’ όλη τη διάρκεια του εξαγωγικού σας βήματος.

Εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα μέσα και το εξειδικευμένο προσωπικό, είμαστε σε θέση να παρέχουμε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες, χωρίς κρυφά κόστη και καθυστερήσεις.


Διαβάστε περισσότερα

Export to Europe

Η εξαγωγή των καλλυντικών στην Ευρώπη προϋποθέτει πως υπάρχει ένας άρτιος και επιστημονικά τεκμηριωμένος φάκελος του εκάστοτε καλλυντικού προϊόντος.

Εφόσον υπάρχει ο “φάκελος” του προϊόντος, από τις αναλύσεις του καταχωρούνται τα δεδομένα την Ευρωπαϊκή βάση – πλατφόρμα καλλυντικών προϊόντων.

Στην Ευρωπαϊκή βάση δεδομένων καταχωρούν τα προϊόντα τους εγγεγραμμένοι παραγωγοί καλλυντικών (εργαστήρια πιστοποιημένα από τον Ε.Ο.Φ.) ή εταιρίες που παράγουν τα καλλυντικά τους σε άλλα πιστοποιημένα εργαστήρια.

Εφόσον, το προϊόν καταχωρηθεί επιτυχώς στην Ευρωπαϊκή βάση, μπορεί να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και στις περισσότερες, αν όχι όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.


Διαβάστε περισσότερα

Export to America

Στις ΗΠΑ, τα καλλυντικά προϊόντα και τα φαρμακευτικά προϊόντα ρυθμίζονται σε ομοσπονδιακό επίπεδο από την Υπηρεσία Τροφίμων & Φαρμάκων (FDA) από τον Ομοσπονδιακό Νόμο περί Τροφίμων, Φαρμάκων & Καλλυντικών (FD&C ACT) και τον Νόμο περί Ορθών Πρακτικών Συσκευασίας & Ετικετοποίησης (FPLA) καθώς και από τους τοπικούς νόμους σε κάθε πολιτεία.

Πώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε τι προϊόν έχουμε και ποιες είναι οι απαραίτητες διαδικασίες τροποποίησής του ώστε να μπορέσουμε να το κυκλοφορήσουμε στις Η.Π.Α.;

Αξίζει η τροποποίηση του προϊόντος μας ή μας συμφέρει να σχεδιάσουμε εκ νέου το προϊόν που θα μπορεί να κυκλοφορήσει σε Η.Π.Α., Ευρώπη και φυσικά στην Ελλάδα;


Διαβάστε περισσότερα

elGreek