Anemoesa Lab

Ποια είναι η Anemoesa Cosmetics Laboratory

Το 2019 δημιουργήθηκε το πρώτο εργαστήριο καλλυντικών στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, με κύριο αντικείμενο την έρευνα και ανάπτυξη φυτικών καλλυντικών.

Σήμερα η επιχείρηση διαθέτει πλέον στην Ελληνική αγορά δεκάδες προϊόντα με δικές της επωνυμίες αλλά και δεκάδες προϊόντα ιδιωτικής ή λευκής ετικέτας.

Οι άνθρωποι που μας προτιμούν επιλέγουν μία 100% Ελληνική εταιρεία με όλες τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις από τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) και αναζητούν προϊόντα ποιοτικά, με φυτικό χαρακτήρα, ασφαλή και με άμεσο αποτέλεσμα.

Οι καινοτόμες φόρμουλες και οι ιδιαίτερες συνεργασίες μας σε συνδυασμό με την κάθετη μονάδα έρευνας, ανάπτυξης και κυκλοφορίας καλλυντικών προϊόντων μάς κάνει σήμερα μία από τις καλύτερες επιλογές για τον πελάτη λιανικής όσο και για τον επαγγελματία.

Γιατί όμως να επιλέξει κάποιος την Anemoesa Lab;

Οι άνθρωποι θέλουν προϊόντα άμεσα, φιλικά με το δέρμα, σε ιδιαίτερα όμορφες συσκευασίες και σε προσιτή τιμή για την ποιότητά τους.

Η Anemoesa κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να επιτύχει όλους τους στόχους και με μια περιήγηση στη σελίδα μας θα διαπιστώσετε τις ιδιαίτερα προσεγμένες συσκευασίες μας, πολλές εκ των οποίων είναι airless, όχι μόνο για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των προϊόντων αλλά και για ελαχιστοποίηση της ανάπτυξης μικροβιακού φορτίου.

Η εξαιρετική ποιότητα οφείλεται στα προσεχτικά επιλεγμένα πιστοποιημένα συστατικά και δραστικές ουσίες που περιέχουν αλλά και λόγω του εξειδικευμένου προσωπικού και των συνεργατών μας που ολοκληρώνουν το τμήμα έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής και συσκευασίας των προϊόντων.

Πλήθος καλλυντικών μας, ειδικά τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου, είναι και δερματολογικά ελεγμένα με τα καλύτερα αποτελέσματα που θα μπορούσε να έχει ένα καλλυντικό προϊόν.

Το εργαστήριο παραγωγής μας είναι εξοπλισμένο με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, μηχανήματα κενού, ομογενοποιητές και αναδευτήρες τελευταίας τεχνολογίας, σχεδιασμένα από τους έμπειρους μηχανικούς μας και πολύ σημαντικό είναι πως το εργοστάσιο παραγωγής των μηχανημάτων είναι στην Ελλάδα. Η επιχείρησή μας στηρίζει και θέλει να επενδύει σε Ελληνικές
επιχειρήσεις.

Οι συνεργάτες μας σε όλα τα επίπεδα είναι κορυφαίοι στον τομέα τους, αρχίζοντας από εξειδικευμένα χημεία με εξοπλισμό και εξειδίκευση μοναδικά στην Ευρώπη μέχρι και τις μεταφορικές εταιρίες που συνεργαζόμαστε με ειδικά οχήματα μεταφοράς προϊόντων με επιλογή θερμοκρασιακού εύρους για τη συντήρηση αυτών.

Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει σε συνεργασία με δύο εταιρείες δύο συστήματα τεχνητής νοημοσύνης για πληθώρα εργασιών και καινοτόμων ερευνών.

Οι συνεργάτες μας επιλέγουν την Anemoesa Lab εκτός από όλα τα παραπάνω και για τους εξής λόγους που μας ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα εργαστήρια στην Ελλάδα.

  • Δυνατότητα παραγωγής από 50 τεμάχια.
  • Δυνατότητα ολοκλήρωσης project από τον σχεδιασμό του λογοτύπου μιας startup εταιρείας ή την βελτίωση του υπάρχοντος, την ανάπτυξη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μέχρι και τις κανονιστικές διατάξεις κυκλοφορίας ενός καλλυντικού σε χώρες εντός και εκτός Ε.Ε..
  • Δυνατότητα πρόσβασης σε α’ ύλες καλλυντικών που δεν έχουν έρθει ακόμα στην Ελλάδα, δίνοντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους συνεργάτες που θέλουν να ξεχωρίσουν.

Η ΙΔΕΑ

Θέλουμε προϊόντα φυσικά, κοντά στην ελληνική γη, με πλούσιες ιδιότητες και αποτελέσματα τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα.

Η φύση και η ελληνική γη μας χαρίζουν απλόχερα μοναδικά προϊόντα, υψηλής αξίας και ποιότητας, καθώς και συστατικά με πολύτιμες ιδιότητες.

Εμείς ερχόμαστε και εκσυγχρονίζοντας τις συνταγές που μεταφέρθηκαν στο χρόνο από γιαγιά σε κόρη και εγγονή, με σεβασμό και εμπειρία, τα παντρεύουμε, τα συνδυάζουμε και προσπαθούμε το αποτέλεσμά τους να είναι φυσικό, χωρίς περιττά συντηρητικά και πρόσθετα.

elGreek