Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης
Ενημέρωση: Σεπτέμβριος 2024

Πολιτική Πληρωμών

Για τα προϊόντα που παράγονται στο εργαστήριό μας (Anemoesa, Mr Barba, Canabees, Mistic), καθώς και για προϊόντα μεταπώλησης, πρώτες ύλες ή συμβουλευτικές υπηρεσίες, η πληρωμή γίνεται μέσω προκαταβολικής κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Παρακαλούμε να αποστέλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω email στο anemoesalab@gmail.com.
Η εταιρεία θα σας ενημερώσει εγγράφως μέσω email σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τον χρόνο αποστολής του προϊόντος ή της υπηρεσίας. Η κατάθεση του συμφωνηθέντος ποσού μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μετά τη γραπτή επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας.

Στοιχεία Τραπεζικών Λογαριασμών:
Πειραιώς: GR6001715590006559145250322
National: GR6801102190000021900487394
Δικαιούχος: Κεχαγιά Παναγιώτα

Δυνατήτητα πληρωμής μέσω Iris με σκανάρισμα του παρακάτω QR CODE:

Η ακύρωση παραγγελίας είναι εφικτή μόνο εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η κατάθεση των χρημάτων.

Πολιτική Εκπτώσεων

Καλλυντικά, Α’ Ύλες Καλλυντικών και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες:

  • Για παραγγελίες καλλυντικών προϊόντων λιανικής αξίας 1€ και άνω, τα μεταφορικά είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα (Πλέον ΔΕΝ υποστηρίζεται αντικαταβολή).
  • Για παραγγελίες χονδρικής άνω των 20 τεμαχίων ανά προϊόν, προσφέρεται δυνατότητα έκπτωσης.
  • Για παραγγελίες χονδρικής αξίας από 1000€, παρέχονται επιπλέον υπηρεσίες όπως δωρεάν stand, εκτύπωση βιτρίνας, και άλλα προωθητικά εργαλεία.

Τρόποι και Κόστος Αποστολής (Ελλάδα)

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται με ΕΛΤΑ Courier, Speedex Courier, Comvos, ή Transcombi Express. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε δική σας μεταφορική εταιρεία ή courier, η εταιρεία μας θα σας ενημερώσει για το πότε τα προϊόντα είναι έτοιμα προς παραλαβή. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:00. Τα προϊόντα αποστέλλονται με ευθύνη του πελάτη.

Διεύθυνση Παραλαβής:
Anemoesa Cosmetics, Τραπεζούντος 64, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 55132
Τηλ. επικοινωνίας: 2313-252040

Επιστροφή ή Αντικατάσταση Προϊόντων

Η επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντων είναι δυνατή μόνο σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν υποστεί ζημιά κατά τη μεταφορά ή παρουσιάζουν ελαττώματα, όπως ανοιγμένα καπάκια, αστοχία υλικού ή αλλοιωμένο περιεχόμενο. Σε τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει να υποβάλετε αίτημα εγγράφως στο anemoesalab@gmail.com εντός τριών (3) ημερών από την παραλαβή των προϊόντων. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση του πρωτότυπου παραστατικού αγοράς.

Εμπορική Πολιτική Χονδρικής

Οι συνεργάτες χονδρικής οφείλουν να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές στις τιμές πριν από κάθε παραγγελία. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τις τιμές και την πολιτική της χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

Επιστροφή Χρημάτων

Παρακαλούμε να είστε βέβαιοι για την παραγγελία σας ή την παροχή υπηρεσιών από την εταιρεία μας πριν την καταβολή του ποσού. Μετά την καταβολή του προτιμολογίου, δεν είναι εφικτή η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Αυτό συμβαίνει διότι με την καταβολή του ποσού ξεκινούν αμέσως οι διαδικασίες οργάνωσης, παραγωγής, προμήθειας πρώτων υλών ή παροχής υπηρεσιών. Ακόμα και στην περίπτωση αλλαγής γνώμης ή ακύρωσης από πλευράς σας, δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων ειδικά στην περίπτωση παροχής υπηρεσιών. Η μόνη περίπτωση που υπάρχει είναι στην περίπτωση απλής πώλησης ετοίμου προϊόντος ή α’ ύλης που είναι διαθέσιμη σε εμάς και μπορείτε μέχρι πριν την αποστολής της να ακυρώσετε την παραγγελία σας και το συντομότερο δυνατόν θα σας επιστραφούν τα τραπεζικά χρήματα. Για την ομαλή λειτουργία της εταιρείας μας και τη διασφάλιση των συνεργασιών με τους προμηθευτές και συνεργάτες μας, δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων στην περίπτωση παροχής υπηρεσιών, από την καταβολή των χρημάτων. Παρακαλούμε να είστε βέβαιοι για την παραγγελία σας πριν την καταβολή του ποσού.


en_USEnglish
X