Η συμβουλευτική υπηρεσία των ερασιτεχνών ή επαγγελματιών, εργαστηρίων, βιοτεχνιών αλλά και των βιομηχανιών είναι μία οδός που επιλέγουν πολλές επιχειρήσεις ώστε να μειώσουν τα κόστη, να γίνουν πιο λειτουργικές και παραγωγικές και όλα αυτά σε μικρότερους χρόνους ώστε να είναι ανταγωνιστικοί και να ελίσσονται ευκολότερα.

Ποιους αφορά

Ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τα καλλυντικά, είτε με το εμπόριο καλλυντικών, είτε με τη δημιουργία νέων καλλυντικών.

Επαγγελματίες που έχουν σχέση με τα καλλυντικά και επιθυμούν να δημιουργήσουν ιδιωτική σειρά καλλυντικών, δηλαδή σειρά καλλυντικών με τη δική τους επωνυμία ώστε να έχουν όλη την υπεραξία της προώθησης και της ανάπτυξης του brand name τους.

Νεοφυείς επιχειρήσεις με στόχευση την παραγωγή και ανάπτυξη καλλυντικών προϊόντων.

Μικρές βιοτεχνίες που θέλουν να δημιουργήσουν νέες φόρμουλες, να σχεδιάσουν και να εξοπλιστούν με μηχανήματα και όργανα που θα μειώσουν τον χρόνο και το κόστος και θα αυξήσουν την παραγωγικότητά τους.

Βιομηχανίες, που ζητούν καινοτόμες φόρμουλες, υπηρεσίες και αγορές που θα ανακαλύψουν με μικρότερο κόστος, θα αναπτύξουν μέσω ενός προγράμματος προσομοίωσης και ανάπτυξης, ένα νέο προϊόν, το οποίο αν πληρεί τις προδιαγραφές που περιμένουν θα επενδύσουν με ασφάλεια στην παραγωγή του σε μεγάλη κλίμακα.

Ερευνητικά κέντρα και Πανεπιστήμια που θέλουν να αναπτύξουν τις μοναδικές ιδέες τους, με στόχευση την ανάπτυξη αποτελεσματικών καλλυντικών -και όχι μόνο- φιλικών προς στον άνθρωπο.

Στο πλαίσιο της έρευνας και ανάπτυξης καλλυντικών προϊόντων οι εταιρείες επιθυμούν ένα πακέτο υπηρεσιών, από τη δημιουργία του λογοτύπου τους, την ανάπτυξη καλλυντικών, την παραγωγή και κυκλοφορία τους αλλά και την προώθησή τους τόσο μέσα από τη σελίδα που θα δημιουργήσουν, όσο και από τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης.

Η Anemoesa, μπορεί και θέλει να βοηθήσει τις εταιρείες ή τους ανθρώπους που θέλουν να επιχειρήσουν ένα νέο εγχείρημα, να το πλαισιώσουν με στρατηγικές και ενέργειες που θα αποφέρουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Γιατί εμάς;

Η εμπειρία χρόνων στο χώρο της έρευνας και της ανάπτυξης εκατοντάδων φορμουλών και μελετών αποτελεσματικότητας, μας οδηγεί με ασφάλεια σε ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων. Παράλληλα τα στελέχη και όλη η ομάδα της Anemoesa και των συνεργαζόμενων εργαστηρίων βοηθούν θετικά στην υλοποίηση κάθε project.

Για εμάς κάθε πελάτης είναι συνεργάτης, κάθε συνεργάτης είναι η ομάδα μας. Μεγαλώνουμε μαζί και αναπτυσσόμεθα.

Γίνε και εσύ μέλος αυτής της ομάδας.


en_USEnglish