Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι αποφασίσαμε το 2016 σε δύσκολους καιρούς να δημιουργήσουμε 100% φυσικά προϊόντα περιποίησης από αγνά υλικά με πλούσιες ιδιότητες το κάθε ένα.Πιστεύοντας στην ευεργετική ιδιότητα του ελαιολάδου στην επιδερμίδα, σε συνδυασμό με το εξαιρετικής ποιότητας μελισσοκέρι και τα βότανα της ελληνικής γης, δημιουργήσαμε τη σειρά φυσικών καλλυντικών με το όνομα «Ανεμόεσσα».

Θέλουμε προϊόντα φυσικά, κοντά στην ελληνική γη, με πλούσιες ιδιότητες και αποτελέσματα τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα. Προϊόντα που να αφορούν από μικρά παιδιά μέχρι βαθιά ηλικιωμένους ανθρώπους. Η φύση και η ελληνική γη μας χαρίζουν απλόχερα μοναδικά προϊόντα, υψηλής αξίας και ποιότητας, καθώς και συστατικά με πολύτιμες ιδιότητες. Εμείς ερχόμαστε και εκσυγχρονίζοντας τις συνταγές που μεταφέρθηκαν στον χρόνο από γιαγιά σε κόρη και εγγονή, με σεβασμό και εμπειρία,  τα παντρεύουμε,

τα συνδυάζουμε και προσπαθούμε το αποτέλεσμά τους να είναι φυσικό, χωρίς χημικά συντηρητικά και πρόσθετα. Σήμερα παράγουμε χειροποίητα σαπούνια με ελαιόλαδο, φυσικά καλλυντικά με μελισσοκέρι, μάσκες προσώπου, 100% φυσικές κρέμες, lotion bars, bath bombs, σαπούνια γλυκερίνης εμπλουτισμένα με γάλα γαϊδούρας, αρωματικά αυτοκινήτου, αρώματα για χρώματα τοίχων, σαπουνόμαζες μαζί με καλούπι σιλικόνης για να φτιάξεις το δικό σου σαπούνι και πολλά ακόμη χειροποίητα προϊόντα..

Ποιοι είμαστε

H «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΕΜΟΕΣΣΑ» (ΑΜΚΕ Δ01082), με έδρα τον Δήμο Καλαμαριάς του Νομού Θεσσαλονίκης, αποτελεί κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση συλλογικού και παραγωγικού σκοπού που ιδρύθηκε τον Μάιο του 2016 και λειτουργεί στο πλαίσιο του Ν.4019/2011 για την Κοινωνική Οικονομία.

Σκοπός μας είναι η επιδίωξη τοπικού και συλλογικού οφέλους καθώς και η εξυπηρέτηση γενικότερων κοινωνικών συμφερόντων. Επιδίωξή μας είναι επίσης η αξιοποίηση τοπικών προϊόντων και η διατήρηση παραδοσιακών δραστηριοτήτων μέσα από την παραγωγή προϊόντων, συμβάλλοντας στην οικονομική ανάπτυξη μέσω της προώθησης της απασχόλησης και της ενδυνάμωσης της κοινωνικής συνοχής.

Η Ανεμόεσσα ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. εκμεταλλευόμενη τις γνώσεις και εμπειρίες των προγόνων μας εκσυγχρόνισε τις συνταγές που μεταφέρθηκαν στο χρόνο από γιαγιά σε κόρη και εγγονή.  Δημιουργήσαμε μια σειρά από προϊόντα με βάση το ελαιόλαδο, τα προϊόντα της μέλισσας, τα βότανα της ελληνικής γης και τα αιθέρια έλαια για την ανακούφιση προβλημάτων υγείας κυρίως στο δέρμα και τα μαλλιά. Σήμερα παράγουμε χειροποίητα σαπούνια με ελαιόλαδο, αιθέρια έλαια και βότανα, κηραλοιφές με μελισσοκέρι, ελαιόλαδο και βότανα και σαπούνια γλυκερίνης με αιθέρια έλαια βοτάνων.

Εξέλιξη

Η Ανεμόεσσα ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. συνεχώς πειραματίζεται με νέες δημιουργίες προϊόντων και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δημιουργήσει μια νέα σειρά προϊόντων περιποίησης σώματος και προσώπου. Το κέρδος της, που προκύπτει από δράσεις που υλοποιεί, δεν διανέμεται στα μέλη της και διατίθεται ετησίως ως εξής, σύμφωνα με τη νομοθεσία:

Για σχηματισμό αποθεματικού5
Κίνητρο παραγωγικότητας εργαζομένων35
Δραστηριότητες & δημιουργία νέων θέσεων εργασίας60

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας

[mc4wp_form id=»1384″]

Επικοινωνία

Χατζηπαναγιωτίδη 23-25, Καλαμαριά
ΤΚ 55134 Θεσσαλονίκη
Τ:+30 2313 252040  K:+30 6986 02 21 01