Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι αποφασίσαμε το 2019 σε δύσκολους καιρούς να δημιουργήσουμε 100% φυσικά προϊόντα περιποίησης από αγνά υλικά με πλούσιες ιδιότητες το κάθε ένα.Πιστεύοντας στην ευεργετική ιδιότητα του ελαιολάδου στην επιδερμίδα, σε συνδυασμό με το εξαιρετικής ποιότητας μελισσοκέρι και τα βότανα της ελληνικής γης, δημιουργήσαμε τη σειρά φυτικών καλλυντικών με το όνομα «Ανεμόεσσα».

Θέλουμε προϊόντα φυσικά, κοντά στην ελληνική γη, με πλούσιες ιδιότητες και αποτελέσματα τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα. Προϊόντα που να αφορούν από μικρά παιδιά μέχρι βαθιά ηλικιωμένους ανθρώπους. Η φύση και η ελληνική γη μας χαρίζουν απλόχερα μοναδικά προϊόντα, υψηλής αξίας και ποιότητας, καθώς και συστατικά με πολύτιμες ιδιότητες. Εμείς ερχόμαστε και εκσυγχρονίζοντας τις συνταγές που μεταφέρθηκαν στον χρόνο από γιαγιά σε κόρη και εγγονή, με σεβασμό και εμπειρία,  τα παντρεύουμε,

τα συνδυάζουμε και προσπαθούμε το αποτέλεσμά τους να είναι φυσικό, χωρίς χημικά συντηρητικά και πρόσθετα. Σήμερα παράγουμε την πολυτελή σειρά με Body Lotion, Κρέμες σώματος, προσώπου και ματιών, Seroum, Λάδια ενυδάτωσης σώματος, μαλλιών και περιποίησης νυχιών, Μάσκες προσώπου και σώματος, Κεριά μασάζ, Άλατα μπάνιου, Bath bombs και Σαπούνια γλυκερίνης. Τη χρυσή σειρα με κρέμες σώματος, κρέμες για περιποίησης σώματος, κρέμες για περιποίηση σώματος και νυχιών, Λάδια μασάζ, λάδια κατά της κυτταρίτιδας και κατά της φλεβίτιδας. Την παραδοσιακή σειρά με κηραλοιφές και χειροποίητα σαπούνια ελαιολάδου. Τη σειρά Κάνναβης με κρέμα μυϊκών πόνων, κερί μασάζ, Beard butter, Serum, ενυδαατική κρέμα χεριών, κηραλοιφές κρέμες ενυδάτωσης προσώπου, λάδια γενειάδας, μάσκα προσώπου και σαπούνια γλυκερίνης, Αντρική σειρά περιποίησης με After Shave Balsam, Pre-Shave & After Shave, Serum, Κρέμες προσώπου και σώματος, λάδια περιποίησης γενειάδας, Μάσκα προσώπου, Σαπούνι ξυρίσματος, Σαπούνια γλυκερίνης και Φυτική γλυκερίνη και πολλά ακόμα προϊόντα..

Ποιοι είμαστε

H «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΕΜΟΕΣΣΑ», με έδρα τον Δήμο Καλαμαριάς του Νομού Θεσσαλονίκης, αποτελεί ατομική επιχείρηση που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2019.

Σκοπός μας είναι η επιδίωξη ατομικού, τοπικού και συλλογικού οφέλους καθώς και η εξυπηρέτηση γενικότερων κοινωνικών συμφερόντων. Επιδίωξή μας είναι επίσης η αξιοποίηση τοπικών προϊόντων και η διατήρηση παραδοσιακών δραστηριοτήτων μέσα από την παραγωγή προϊόντων, συμβάλλοντας στην οικονομική ανάπτυξη μέσω της προώθησης της απασχόλησης και της ενδυνάμωσης της κοινωνικής συνοχής.

Η Ανεμόεσσα  εκμεταλλευόμενη τις γνώσεις και εμπειρίες των προγόνων μας εκσυγχρόνισε τις συνταγές που μεταφέρθηκαν στο χρόνο από γιαγιά σε κόρη και εγγονή.  Δημιουργήσαμε μια σειρά από προϊόντα με βάση το ελαιόλαδο, τα προϊόντα της μέλισσας, τα βότανα της ελληνικής γης και τα αιθέρια έλαια για την ανακούφιση προβλημάτων υγείας κυρίως στο δέρμα και τα μαλλιά. Σήμερα παράγουμε χειροποίητα φυτικά καλλυντικά με τις καλύτερες πιστοποιημένες πρώτες ύλες.

Εξέλιξη

Η Ανεμόεσσα συνεχώς πειραματίζεται με νέες δημιουργίες προϊόντων και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δημιουργήσει μια νέα σειρά προϊόντων περιποίησης σώματος και προσώπου. Το κέρδος της, που προκύπτει προσπαθούμε να διατίθεται ετησίως ως εξής,

Για σχηματισμό αποθεματικού5
Κίνητρο παραγωγικότητας εργαζομένων35
Δραστηριότητες & δημιουργία νέων θέσεων εργασίας60

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Επικοινωνία

Τραπεζούντος 64, Καλαμαριά
ΤΚ 55132 Θεσσαλονίκη
Τ:+30 2313 252040  K:+30 6986 02 21 01