Services, καινοτόμες πρακτικές σε εργαστήριο, κοινωνική ευθύνη

Σε μια εποχή που η αγορά των καλλυντικών διαμορφώνεται από αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών για υψηλή ποιότητα και βιωσιμότητα, επιθυμούμε να εξερευνήσουμε περαιτέρω τις καινοτόμες πρακτικές που καθιστούν το εργαστήριό μας υποδειγματικό στην παραγωγή καλλυντικών.

5 αξίες – οδηγοί μας:

  1. Συνεχής Έρευνα και Ανάπτυξη:
    • Η επιδίωξη της ανάγκης και της επιθυμίας μας για έρευνα και ανάπτυξη μας οδήγησε στη δημιουργία πρωτοποριακών συνθέσεων και συστατικών. Με αυτόν τον τρόπο είμαστε σε θέση να δώσουμε λύσεις σε προβλήματα που απασχολούν πολλούς ανθρώπους.
  2. Βιωσιμότητα στην Παραγωγή:
    • Εφαρμόζουμε βιώσιμες πρακτικές κατά τη διαδικασία παραγωγής και με γνώμονα την ελάχιστη αν όχι καθόλου κατανάλωση ενέργειας και μέσα από την ανάπτυξη δικής μας μεθοδολογίας, έχουμε επηρεάσει  θετικά την ποιότητα των προϊόντων μας.
  3. Καινοτόμες Τεχνολογίες:
    • Η χρήση προηγμένων τεχνολογιών στο εργαστήριό μας επηρεάζει την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα των προϊόντων. Είτε αυτό έχει σχέση με ειδικά τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα παραγωγής και συσκευασίας, δικού μας σχεδιασμού, είτε με καινοτόμες διαδικασίες παραγωγής χωρίς στάδια θέρμανσης για παράδειγμα, που βελτιώνουν τον χρόνο παραγωγής, μειώνουν το ενεργειακό μας αποτύπωμα και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.
  4. Διαφάνεια και Επικοινωνία με τον Καταναλωτή:
    1. Σύνθεση και Συστατικά:
      • Ενημερώνουμε τον καταναλωτή για τα προϊόντα και τις πρακτικές μας μέσα από την αναλυτική αναφορά των συστατικών που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας όχι μόνο στις φόρμουλές μας αλλά και ενημερώνοντάς τους για νέες δραστικές ουσίες και μελέτες αποτελεσματικότητας περί αυτών και πού μπορούν να χρησιμοποιηθούν.
    2. Δοκιμές σε Ζώα και Ηθική Παραγωγή:
      • Η δέσμευσή μας ως προς τη μη διενέργεια δοκιμών σε ζώα, η οποία αντικατοπτρίζει το σεβασμό προς τα ζωάκια, είναι σημαντική τόσο για εμάς όσο και για πολλούς καταναλωτές. Επίσης, η ηθική παραγωγή και η στάση μας απέναντι στους εργαζομένους αντικατοπτρίζονται στη διαφάνεια της διαδικασίας παραγωγής.
    3. Περιβαλλοντική Επίδραση:
      • Η αποκάλυψη του πώς οι πρακτικές παραγωγής επηρεάζουν το περιβάλλον, όπως η χρήση βιοαποικοδομήσιμων συσκευασιών ή η ενίσχυση της αειφορίας, προάγει την διαφάνεια και ευαισθητοποιεί τους καταναλωτές για τις περιβαλλοντικές επιλογές.
    4. Κοινωνική Ευθύνη:
      • Η συμμετοχή σε προγράμματα κοινωνικής ευθύνης, όπως η υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων ή η συμμετοχή σε προγράμματα εκπαίδευσης, αναδεικνύει την κοινωνική δέσμευση της εταιρίας μας και ενισχύει τη διαφάνεια της δράσης της.

    Συνολικά, η διαφάνεια στην παραγωγή καλλυντικών αντιπροσωπεύει μια σημαντική τάση στη βιομηχανία, αναδεικνύοντας την εταιρική δέσμευση προς την ποιότητα, την αειφορία, και το σεβασμό προς τον καταναλωτή και το περιβάλλον.

  5. Υποστήριξη της Τοπικής Κοινότητας:
    • Η ενεργή συμμετοχή μας σε πρωτοβουλίες και έργα για την υποστήριξη της τοπικής κοινότητας συνδέεται με τη γενικότερη φιλοσοφία μας. Αυτό ξεκινάει χρόνια πριν από τα δωρεάν σεμινάρια για γονείς και παιδιά, καθώς και τη συμμετοχή σε προγράμματα εκπαίδευσης μαθητών και φοιτητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και πολλές δράσεις ακόμα. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια και ως και σήμερα για όλους τους πελάτες από την Καλαμαριά έχουμε κάθε Παρασκευή μειωμένες τιμές σε όλα τα καλλυντικά μας,  με στόχο η φροντίδα και η προσωπική μας περιποίηση να είναι οι προσιτή σε όλους.

Εν κατακλείδι: Μέσα από αυτήν τη συζήτηση, επιδιώκουμε να αναδείξουμε τη δέσμευσή μας για την άριστη διαδικασία παραγωγής καλλυντικών, παρουσιάζοντας πώς οι πρωτοποριακές πρακτικές μας συμβάλλουν όχι μόνο στην ποιότητα των προϊόντων μας, αλλά και στην κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

en_USEnglish