Θέλετε σαρκώδη, γεμάτα χείλη χωρίς επεμβατικές διαδικασίες; Δοκιμάστε προϊόντα αύξησης του όγκου των χειλιών.

Τα προϊόντα για αύξηση του όγκου των χειλιών περιέχουν συστατικά που βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία του αίματος στα χείλη. Το ενεργό συστατικό της φόρμουλας βελτιώνει την εσωτερική και επιφανειακή δομή των χειλιών με ορατά αποτελέσματα στο σχήμα τους.

Πιο συγκεκριμένα, αυξάνει τον όγκο των χειλιών, βελτιώνει την ενυδάτωσή τους και μειώνει τις ρυτίδες στην περιοχή γύρω από τα χείλη με ορατά αποτελέσματα μετά από έναν μόλις μήνα συστηματικής χρήσης. Χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι ο διπλασιασμός της παραγωγής υαλουρονικού οξέος, περιέχοντας ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό βιο-μιμητικό τριπεπτίδιο το οποίο διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, αναζωογονεί την επιδερμίδα και γεμίζει τις ρυτίδες.

Το τριπεπτίδιο ΚΜΚ, δεδομένου του μικρού του μοριακού μεγέθους, προσφέρει καλύτερη δυνατότητα διείσδυσης στο δέρμα από τους παραδοσιακούς αυξητικούς παράγοντες και τις κυτοκίνες. Παράλληλα, η πλούσια υφή του με υαλουρονικό οξύ, φυτικά βούτυρα, φυτικά και αιθέρια έλαια, θρέφει σε βάθος, χαρίζει εντατική περιποίηση στα χείλη και στην ιδιαίτερα λεπτή επιδερμίδα γύρω από το στόμα, ενυδατώνει, λειαίνει και μαλακώνει τα χείλη, δημιουργώντας ένα φυσικό εφέ push-up.

Πριν & 1 Μήνα μετά

Αποτέλεσμα: +100% αύξηση υαλουρονικού οξέος / βελτίωση του όγκου 15%

Εικόνα 1: Αποτέλεσμα έρευνας σε 29 εθελοντές με χρήση 2 φορές την ημέρα για ένα μήνα.

Βασικές ιδιότητες της φόρμουλας:

  • ενυδατώνει σε βάθος και παρέχει εντατική θρέψη
  • κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα
  • επανορθώνει το περίγραμμα των χειλιών
  • βελτιώνει την εσωτερική και εξωτερική δομή των χειλιών και προσδίδει φυσικό όγκο
  • αφήνει τα χείλη ελαστικά, απαλά σαν βελούδο, με νεανική όψη

Μετά τη χρήση θα αισθανθείτε ένα απαλό μούδιασμα και, πάνω απ’ όλα, αύξηση του όγκου των χειλιών. Μετά από λίγο το μούδιασμα εξασθενεί και τα χείλη παραμένουν σαρκώδη, μαλακά και απαλά για αρκετές ώρες.

Δείτε περισσότερα: https://anemoesa.com/product-category/face/lips/

elGreek