firming formula, firming cream, Φόρμουλα Σύσφιξης Προσώπου

Σύσφιξη προσώπου, ματιών, λαιμού & ντεκολτέ!

@anemoesa_lab Φόρμουλα Σύσφιξης προσώπου, ματιών, λαιμού & ντεκολτέ. Μείνετε ως το τέλος και δείτε μαγικά συστατικά και τελικό προϊόν από τη μοναδική αυτή φόρμουλα. #firmingcream #firming #sirtalice #guarana #snail #anemoesacom #firmingcreamanemoesa ♬ πρωτότυπος ήχος – Anemoesa_Lab

Δημιουργήσαμε μία φόρμουλα με έκκριμα σαλιγκαριού, ενεργό συστατικό Sirtalice, προσθέσαμε Guarana και Centella, Εκχύλισμα χαβιάρι, αντί να βάλουμε νερό βάλαμε Απόσταγμα ροδόνερου, Τζελ αλόη βέρα, Βούτυρο καριτέ, Λάδι καρύδας, Κίτρινο μελισσοκέρι και άρωμα White musk.
Στη συνέχεια θα δούμε το λόγο που επιλέχθηκε ένα-ένα το κάθε συστατικό και πως όλες αυτές οι α’ ύλες μπορούν να συνδυαστούν για να μας δώσουν ένα μοναδικό προϊόν!

Το έκκριμα σαλιγκαριού είναι ένα ενεργό συστατικό γνωστό από την αρχαιότητα, πολύ παλιό. Είναι πλούσιο σε αλλαντοΐνη, ελαστίνη, κολλαγόνο, γλυκολικό οξύ, βιταμίνες (Α, C, E) και αμινοξέα. Οι ιδιότητές του είναι αναρίθμητες, μεταξύ των οποίων, ενυδατικές, αναπλαστικές, επουλωτικές, αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές και πολλές ακόμα. Κατάλληλο για ρυτίδες, ραγάδες, σημάδια-ουλές, ξηροδερμία, ακμή και άλλα πολλά.

Sirtalice!! Το Sirtalice, έκρηξη – έκρηξη, ξεκουράζει και ανανεώνει την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Προσφέρει άμεσο lifting και ανόρθωση του προσώπου σε μόλις 30min! Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες εξαφανίζονται! Μακροχρόνια χρήση του προσφέρει ένα πιο φωτεινό και πιο σφριγηλό δέρμα.
Guarana . Το Guarana είναι ένα πολυετές φυτό, που προέρχεται από τον Αμαζόνιο και τη Βραζιλία. Το Guarana είναι γνωστό για τους καρπούς του, οι οποίοι έχουν περίπου το μέγεθος ενός κόκκου καφέ. Η περιεκτικότητα των κόκκων αυτών σε καφεΐνη είναι σχεδόν διπλάσια από τους σπόρους του καφέ. Το εκχύλισμα guarana είναι ιδανικό για την περιοχή των ματιών. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε καφεΐνη, μειώνει το πρήξιμο και τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Και.. σβήνει τους μαύρους κύκλους. Διαθέτει εξαιρετικές καθαριστικές ικανότητες, απομακρύνοντας το περιττό σμήγμα και μειώνοντας τη λιπαρότητα. Πολύ χρήσιμο σε επιδερμίδες με τάσεις ακμής. Η καφεΐνη είναι γνωστό, ότι βοηθά στην καλή κυκλοφορία του αίματος. Επομένως, το εκχύλισμα guarana, συμβάλει στη μείωση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Χρησιμοποιείται κυρίως σε κρέμες & serum ματιών, σε προϊόντα καθαρισμού της επιδερμίδας, σε κρέμες & gel ενάντια στην κυτταρίτιδα και στο τοπικό πάχος.
Και έχει πιστοποίηση Cosmos.

Σεντέλα. Τι να πούμε, τι να πρωτο πούμε για τη Centella asiatica, γνωστή και ως centella, είναι ένα ποώδες, πολυετές φυτό.
Μεγαλώνει σε τροπικές και ελώδεις περιοχές. Τα φύλλα της είναι πράσινα, έχουν σχήμα βεντάλιας και σύμφωνα με μελέτες έχουν ήπια αντιβακτηριδιακή, αντιφλεγμονώδη, τονωτική και αγγειοσυσταλτική δράση.
Τα τριτερπενοειδή (ασιατικό οξύ, μαντεκασικό οξύ και ασιατικοσίδη) που περιέχει το εκχύλισμα της Centella Asiatica, έχουν την ικανότητα να αναστέλλουν τη δράση μιας ομάδας ενζύμων που διασπούν το κολλαγόνο και συγχρόνως να διεγείρει τη βιοσύνθεση νέου κολλαγόνου τύπου Ι, μέσα από τους ινοβλάστες του δέρματος.
Η δράση αυτή έχει σαν αποτέλεσμα την επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης και τη σύσφιξη της επιδερμίδας. Επιπλέον θεωρείται ένα από τα αποτελεσματικότερα φυτικά συστατικά για την καταπολέμηση των ραγάδων. Τέλος, η Centella Asiatica βελτιώνει τη μικρο-κυκλοφορία, αυτό είναι που κυρίως εδώ μας ενδιαφέρει και ενισχύει την αντιοξειδωτική δράση της βιταμίνης Ε, για το λόγο αυτό τα δύο αυτά συστατικά συχνά συνυπάρχουν σε καλλυντικές φόρμουλες.

Εκχύλισμα Χαβιάρι
Θρέψη για την επιδερμίδα! Πλούσιο σε γλυκοζαμινογλυκάνες (υαλουρονικό οξύ και χονδροϊτίνη) και γλυκογόνο και περιποιείται σε βάθος την επιδερμίδα. Τα θρεπτικά συστατικά και οι πρωτεΐνες που περιέχει αναδομούν και αναζωογονούν σε βάθος την επιδερμίδα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα σβήνονται σημάδια και λειαίνονται οι ρυτίδες. Το πρόσωπό μας αποκτά άμεσα μία πιο φωτεινή όψη, γίνεται λείο, απαλό και νεανικό. Αύξηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας, σε λίγες μόλις εφαρμογές.

Ροδόνερο (ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ)
Να γιατί δεν βάλαμε υπερκάθαρο νερό και επιλέξαμε το απόσταγμα ροδόνερου.
Το ροδόνερο (απόσταγμα) είναι στυπτικό, αντιφλεγμονώδες, καταπραϋντικό και έχει μοναδικό άρωμα. Ιδανικό για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Η μέθοδος παραλαβής του υπερτερεί, σε σχέση με άλλες μεθόδους, διότι παραλαμβάνεται μόνο το πτητικό μέρος και έτσι περιορίζουμε την παρουσία αλλεργιογόνων. Επομένως κατά τη χρήση του, μηδενίζονται οι ερεθισμοί και η εμφάνιση αλλεργιών.

Αλόη, αλόη τζέλ. H αλόη περιέχει πάνω από 75 θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, αμινοξέα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Έχει ενυδατικές, επουλωτικές, καταπραϋντικές, αναπλαστικές ιδιότητες, ανακουφίζει την επιδερμίδα.

Το σταφυλέλαιο προέρχεται από τα κουκούτσια του σταφυλιού. Από τα κουκούτσια, είναι σημαντικό. Πλούσιο σε λινολεϊκό οξύ, δομικό στοιχείο της μεμβράνης των κυττάρων, αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ιστούς του δέρματος. Αποτελεί ένα θαυμάσιο ενυδατικό για την επιδερμίδα, χαρίζοντας λάμψη και απαλότητα. Γνωστό για τις στυπτικές του ιδιότητες, είναι ιδανικό για την επιβράδυνση της γήρανσης και τη σύσφιξη του δέρματος. Λεπτόρρευστο, απορροφάται από κάθε επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας.

Το βούτυρο καριτέ εκτός των λιπαρών, περιέχει αντιοξειδωτικά όπως τοκοφερόλες (βιταμίνη Ε), καροτένια (πρόδρομα της βιταμίνης Α) και φλαβονοειδή όπως κατεχίνες, τριτερπένια με αντιφλογιστικές ιδιότητες, φυτοστερόλες και καριτένη. Στην κοσμετολογία θεωρείται άριστο προστατευτικό, επουλωτικό, θρεπτικό και αναπλαστικό των κυττάρων του δέρματος με αντιγηραντικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται ακόμη για τη φροντίδα των μαλλιών και για προστασία από τον ήλιο. Έχει ένα υψηλό επίπεδο κινναμωμικού οξέως, ένα φυσικό αντηλιακό. Έτσι, παρέχει κάποια προστασία από τον ήλιο. Είναι ισχυρό αντιφλεγμονώδες και έχει από μόνο του SPF 4. Έχει σημαντικές φυσικές αντηλιακές ιδιότητες για το δέρμα και τα μαλλιά.

Το λάδι καρύδας είναι πλούσιο σε λαουρικό οξύ, προσφέρεις στα προϊόντα καταπληκτικές αντιμυκητιακές, αντι-ιικές, και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Περιέχει πρωτεΐνες και αντιοξειδωτικά που διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας χαρίζοντας απαλότητα και λάμψη. Εξαιρετικό ενυδατικό, αντιγηραντικό και μαλακτικό για το δέρμα, προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία.

Κίτρινο μελισσοκέρι. Στην κοσμετολογία χρησιμοποιείται σαν γαλακτωματοποιητής στην παρασκευή κηραλοιφής καθώς και άλλων φυτικών καλλυντικών (όπως lip balm), λόγω της ικανότητας του να “ενώνει” τα λάδια με το νερό. ‘Εχει αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις, μαλακτικές, επουλωτικές ιδιότητες, βοηθά το δέρμα να αποκτήσει απαλή υφή και ελαστική δομή. Το κίτρινο μελισσοκέρι που προσθέσαμε είναι 100% μελισσοκέρι σε βαθύ κίτρινο (όχι υποκίτρινο) χρώμα και σε μορφή παστίλιας.

White musk άρωμα
Άρωμα με νότες από υλάνγκ-υλάνγκ και λεμόνι στην κορυφή. Βιολέτα, τριαντάφυλλο, ίριδα και γιασεμί στην καρδιά. Τόνκα και λευκός μόσχος στη βάση.

Προσέξτε τώρα, όλα αυτά τα συστατικά ενοποιηθήκαν με γαλακτωματοποιητές και δημιουργήθηκε η νούμερο ένα κρέμα σύσφιξης προσώπου, ματιών, λαιμού και ντεκολτέ!

Θα δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.
Είναι σε υπερπολυτελή συσκευασία των 50ml και ενώ είναι τόσο πλούσια δεν είναι λιπαρή και χρειάζεται τη μισή ποσότητα από όση έχετε ως σήμερα χρησιμοποιήσει σε άλλα προϊόντα διότι καλύπτει με ελάχιστο προϊόν πολύ μεγάλη επιφάνεια.
ΔΕΝ θα ήταν υπερβολή αν σας λέγαμε πως είναι σα να αγοράζεις μία κρέμα των 100 ml αντίστοιχα.

elGreek