Η συμβουλευτική υπηρεσία των εργαστηρίων, βιοτεχνιών αλλά και των βιομηχανιών είναι μία οδός που επιλέγουν πολλές επιχειρήσεις ώστε να μειώσουν τα κόστη, να γίνουν πιο λειτουργικές και παραγωγικές και όλα αυτά σε μικρότερους χρόνους ώστε να είναι ανταγωνιστικοί και να ελίσσονται ευκολότερα.

Ποιους αφορά

Νεοφυείς επιχειρήσεις με στόχευση την παραγωγή, ανάπτυξη καλλυντικών προϊόντων.

Μικρές βιοτεχνίες που θέλουν να δημιουργήσουν νέες φόρμουλες, να σχεδιάσουν και να εξοπλιστούν με μηχανήματα και όργανα που θα μειώσουν τον χρόνο και το κόστος και θα αυξήσουν την παραγωγικότητά τους.

Βιομηχανίες, που ζητούν καινοτόμες φόρμουλες, υπηρεσίες και αγορές που θα ανακαλύψουν με μικρότερο κόστος, θα αναπτύξουν μέσω ενός προγράμματος προσομοίωσης και ανάπτυξης, ένα νέο προϊόν, το οποίο αν πληρεί τις προδιαγραφές που περιμένουν θα επενδύσουν με ασφάλεια στην παραγωγή του σε μεγάλη κλίμακα.

Ερευνητικά κέντρα και Πανεπιστήμια που θέλουν να αναπτύξουν τις μοναδικές ιδέες τους με στόχευση την ανάπτυξη καλλυντικών και όχι μόνο με άμεση αποτελεσματικότητα και φιλικών προς στον άνθρωπο.

Γιατί εμάς;

Η εμπειρία χρόνων στο χώρο της έρευνας και της ανάπτυξης εκατοντάδων φόρμουλων και μελετών αποτελεσματικότητας μας οδηγεί με ασφάλεια σε ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων. Παράλληλα τα στελέχη και όλη η ομάδα της Anemoesa και των συνεργαζόμενων εργαστηρίων βοηθούν θετικά στην υλοποίηση κάθε project.

Για εμάς κάθε πελάτης είναι συνεργάτης, κάθε συνεργάτης είναι η ομάδα μας. Μεγαλώνουμε μαζί και αναπτυσσόμεθα.

Γίνε και εσύ μέλος αυτής της ομάδας.

elGreek