100% φυσικά

Η Ανεμόεσσα, πιστή στο όραμά της, δημιουργεί χειροποίητα φυσικά προϊόντα περιποίησης από αγνά υλικά με πλούσιες ιδιότητες το κάθε ένα. Θέλουμε προϊόντα φυσικά, κοντά στην ελληνική γη, με ευεργετικές ιδιότητες

Read more

100% χειροποίητα

Τα προϊόντα μας είναι 100% χειροποίητα.  Παρασκευάζονται, ελέγχονται και συσκευάζονται ένα-ένα στο εργαστήριο της Ανεμόεσσας με πολύ μεράκι και φροντίδα.

Read more

Δεν περιέχουν parabens

Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν parabens και τα παράγωγά τους ως συντηρητικό. Είναι απαλλαγμένα επίσης από τοξικές χημικές συνθέσεις ή συστατικά που προέρχονται από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Read more

Δεν δοκιμάζονται σε ζώα

Η «Ανεμόεσσα»  λέει ΟΧΙ στις δοκιμές σε ζώα! Είμαστε σε θέση να σας διαβεβαιώσουμε πως μπορούμε να παράγουμε σωστά και ασφαλή καλλυντικά χωρίς να βασανιστούν ζώα.

Read more

Υπηρεσίες έρευνας και ανάπτυξης

Σήμερα, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στρατηγικού σχεδιασμού αγοράς, από καθολικές εκθέσεις πληροφοριών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων έως στοχευμένες αναλύσεις αγοράς και παράλληλα παράγουμε και προωθούμε τα προϊόντα στην αγορά. Επιχειρηματική...

Read more

Εκπαιδεύσεις προσωπικού

Η «Ανεμόεσσα», μέσω των εξειδικευμένων στελεχών της, αναλαμβάνει εκπαιδεύσεις και ενημερώσεις προσωπικού και υπευθύνων είτε στο χώρο του εργαστηρίου της «Ανεμόεσσας» είτε μέσω του διαδικτύου.

Read more