Μάσκα αποτοξίνωσης

Μάσκα αποτοξίνωσης

Μάσκα ενεργού άνθρακα…η μαύρη καλλονή!

 

Απαλλαγείτε άμεσα από τη λιπαρότητα, τις τοξίνες καθώς και το περιττό σμήγμα της επιδερμίδας! Χαρίστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια ενός home spa, με την εκπληκτική μάσκα αποτοξίνωσης με ενεργό άνθρακα! Η μάσκα αυτή απορροφά τη λιπαρότητα, τους ρύπους, καταπολεμά την ακμή και μάχεται ενάντια στη δημιουργία ελεύθερων ριζών. Οι πόροι φαίνονται αισθητά καθαροί και λιγότερο ορατοί μετά από την πρώτη κιόλας χρήση.

Ο ενεργός άνθρακας  είναι γνωστός από την αρχαιότητα για την εξαιρετική προσροφητική του ικανότητα. Χάρη στη θερμική επεξεργασία στην οποία έχει υποστεί, αποκτά πορώδη επιφάνεια και μπορεί να δεσμεύει διάφορες ουσίες που έρχονται σε επαφή με αυτόν, σε υγρή ή αέρια μορφή, σε ποσότητες πολλαπλάσιες από το βάρος του. Έχει την ικανότητα να απορροφά τοξίνες, βαρέα μέταλλα, βακτήρια, καθώς και το περιττό σμήγμα της επιδερμίδας, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για χρήση σε λιπαρά δέρματα και δέρματα με ακμή. Παράλληλα, η κόκκινη άργιλος καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, αποτοξινώνει, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, την περιττή λιπαρότητα, ξεκουράζει και τονώνει την επιδερμίδα, καθιστώντας την κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Το ροδόνερο, με τη σειρά του, προσδίδει στη μάσκα ένα μεθυστικό άρωμα τριαντάφυλλου, καταπραΰνοντας από ερεθισμούς και κοκκινίλες, τονώνει, συσφίγγει και λειαίνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας ανακούφιση στο ταλαιπωρημένο δέρμα!

Μετά από την πρώτη κιόλας χρήση θα δείτε την επιδερμίδα σας να ακτινοβολεί από υγεία και θα τη νιώσετε πιο απαλή από ποτέ!

Χρήση: Εφαρμόστε μία λεπτή ομοιόμορφη στρώση σε καθαρή επιδερμίδα. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών και των χειλιών. Αφήστε να στεγνώσει για δέκα με δεκαπέντε λεπτά και αφαιρέστε απαλά με άφθονο χλιαρό νερό. Επαναλάβετε 2 έως 3 φορές την εβδομάδα.

Συστατικά: Ενεργός άνθρακας, κόκκινη άργιλος, ροδόνερο, καστορέλαιο, αιθέριο έλαιο τεϊόδεντρο, γλυκερίνη, πηκτικό μέσο Rheosol, συντηρητικό Microcare DB.

Μάσκα αποτοξίνωσης που απορροφά τη λιπαρότητα, τους ρύπους, καταπολεμά την ακμή και μάχεται ενάντια στη δημιουργία ελεύθερων ριζών. Οι πόροι φαίνονται αισθητά καθαροί και λιγότερο ορατοί μετά από την πρώτη κιόλας χρήση.