ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Για προϊόντα παραγωγής του εργαστηρίου μας ή για προϊόντα μεταπώλησης ή  Α’ ύλες ή για συμβουλευτικές υπηρεσίες η μέθοδος πληρωμής είναι με προκαταβολική κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας και αποστολή του αποδεικτικού με e-mail στο sales@anemoesa.com, εφόσον το προϊόν ή η υπηρεσία διατίθεται και δύναται να προσφερθεί από την εταιρία. Η απάντηση της διαθεσιμότητας και της δυνατότητας προσφοράς και αποστολής, όπως και ο χρόνος αποστολής θα σας γνωστοποιηθεί εγγράφως στο email που έχετε καταχωρήσεις στην ιστοσελίδα μας. Αντιστοίχως ΜΟΝΟ τότε μπορείτε να προβείτε σε κατάθεση του συμφωνηθέντος ποσού, εάν και εφόσον συμφωνείται.

Δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας υπάρχει μόνο στην περίπτωση που δεν έχετε καταθέσει τα χρήματα στον λογαριασμό.

Πειραιώς: GR6001715590006559145250322

Εθνική: GR6801102190000021900487394

Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: Κεχαγιά Παναγιώτα

ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλλυντικά, Α’ ύλες καλλυντικών & συμβουλευτικές υπηρεσίες:

• Για προϊόντα άνω των 10 τεμαχίων υπάρχει δυνατότητα έκπτωσης.

• Για Α’ ύλες, άνω των 10 κιλών, 25 κιλών και 100 κιλών επιπλέον έκπτωση κατά περίπτωση.

• Για συμβουλευτικές υπηρεσίες ιδιωτικής ετικέτας υπάρχει δυνατότητα έκπτωσης για περισσότερα των 5 προϊόντων.

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (ΕΛΛΑΔΑ)

• Η παράδοση των προϊόντων μπορεί να γίνει είτε με εταιρία courier (Ελτά & Γενική, Speedex), είτε με μεταφορική εταιρία για την Αττική, Κατερίνη και αρκετές ακόμα περιοχές από την έδρα μας στη Θεσσαλονίκη.

• Ο χρόνος παράδοσης είναι συνήθως 1-2 ημέρες από τον χρόνο αποστολής της παραγγελίας σας εκτός εκτάκτων περιπτώσεων.

• Για προϊόντα του εργαστηρίου μας αξίας άνω των 20 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

• Για περιοχές όπου υπάρχει συνεργάτης ή αντιπρόσωπος, τα εκάστοτε προϊόντα ενδέχεται να αποσταλούν από τον συνεργάτη ή αντιπρόσωπο με τους όρους και τις προϋποθέσεις της εταιρίας ΚΕΧΑΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ “Anemoesa Cosmetics“.

     Για αξία έως 19 ευρώ η χρέωση είναι 3,1 ευρώ και πρέπει να προκαταβάλλεται σε εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό και αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης με e-mail στο sales@anemoesa.com.

• Για Α΄ ύλες Καλλυντικών η χρέωση είναι του παραλήπτη και  είναι 3,5 ανά κιλό συν 1 ευρώ κάθε επιπλέον κιλό  ή ογκομετρικά αναλόγως των προϊόντων κυμαίνεται και η χρέωση.

Ενδέχεται να σας σταλεί, στο email που έχετε καταχωρήσει στην ιστοσελίδα μας, το Έντυπο ερωτηματολόγιο ικανοποίησης πελάτη που αν επιθυμείτε  το συμπληρώνετε και μας το αποστέλλετε.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ή ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

• Επιστροφή προϊόντων ή αντικατάσταση αυτών είναι εφικτή στη περίπτωση κακής μεταχείρισης κατά τη μεταφορά αν και εφόσον η μεταφορική εταιρία είναι του αποστολέα ή αν και εφόσον κάποιο προϊόν δεν πληροί τις προδιαγραφές όπως εν παραδείγματι, αστοχία υλικού, χτύπημα, ανοιγμένο καπάκι, κακή εκτύπωση ετικέτας ή barcode, έλλειψη barcode, περασμένη ημ. λήξης, γενικό ελάττωμα περιέκτη, αλλοιωμένο προϊόν κτλ, για όλες αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να γίνει γραπτό αίτημα στην εταιρία μας στο sales@anemoesa.com  εντός τριών (3) ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Αν η υπαιτιότητα είναι του εργαστηρίου, με χρέωση του εργαστηρίου  επιστρέφεται το εκάστοτε προϊόν στο εργαστήριο και  ομοίως σας αποστέλλεται το νέο προϊόν.

• Για να γίνει δεκτή η επιστροφή, θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο).